Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Taide

Loving Nature

Visuaalinen Taide Luonnon rakastaminen on taideteosten projekti, joka viittaa rakkauteen ja luonnon kunnioittamiseen, kaikkiin eläviin olentoihin. Jokaisessa maalauksessa Gabriela Delgado korostaa erityisesti väriä valitsemalla huolellisesti elementtejä, jotka sekoittuvat harmoniaan, jotta saavutetaan rehevä mutta yksinkertainen viimeistely. Tutkimus ja hänen aito rakkautensa muotoilulle antavat sille intuitiivisen kyvyn luoda elinvoimaisia värillisiä kappaleita, joissa on spotti-elementtejä fantastisesta kekseliäisyyteen. Hänen kulttuurinsa ja henkilökohtaiset kokemuksensa muodostavat sävellykset ainutlaatuisiksi visuaalisiksi narratioiksi, jotka varmasti kaunistavat kaiken ilmapiirin luonnolla ja iloisella.

Projektin nimi : Loving Nature, Suunnittelijoiden nimi : Gabriela Delgado, Asiakkaan nimi : GD Studio C.A.

Loving Nature Visuaalinen Taide

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.