Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Multipod

Hive

Multipod Hive on 315-asteen avoin etutasoinen pystysuora sälekuppi, joka koostuu seitsemästä 45 asteen säteiden segmentistä. Eteenpäin ajattelu suunnittelussa, samalla kun toiminnallisuus säilyy ja haastaa olemassa oleva huonekalumuoto. Innovatiivinen konsepti perustuu pallon ympärille, muodoltaan yksinkertaistettu, mutta läsnä ollessa dramaattinen. Pesä tuottaa visuaalisen vaikutuksen missä tahansa käytössä olevassa tilassa. Futuro-Virtuoso

Projektin nimi : Hive, Suunnittelijoiden nimi : Clive Walters, Asiakkaan nimi : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.