Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Multipod

Hive

Multipod Hive on 315-asteen avoin etutasoinen pystysuora sälekuppi, joka koostuu seitsemästä 45 asteen säteiden segmentistä. Eteenpäin ajattelu suunnittelussa, samalla kun toiminnallisuus säilyy ja haastaa olemassa oleva huonekalumuoto. Innovatiivinen konsepti perustuu pallon ympärille, muodoltaan yksinkertaistettu, mutta läsnä ollessa dramaattinen. Pesä tuottaa visuaalisen vaikutuksen missä tahansa käytössä olevassa tilassa. Futuro-Virtuoso

Projektin nimi : Hive, Suunnittelijoiden nimi : Clive Walters, Asiakkaan nimi : Senator Specialist Products.

Hive Multipod

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.