Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muistivarastointilaite

MicroSDHC Plus One

Muistivarastointilaite Pronssi A 'Design Award -palkinnolla saatua micro SDHC +1 -puhelinta käytetään älypuhelimissa ja kannettavissa peliohjaimissa. Sovittimen avulla Micro SDHC + 1 muuttuu siten, että se on yhteensopiva kuten SD-kortti tietokonetabletteille, äänityslaitteille, kameroille ja muille multimedialaitteille. Muistiliitin on pöly-, lämpötila-, ruostesuojattu, iskunkestävä, suola- ja makean vedenkestävä, alkoholinkestävä, naarmuuntumaton, lentokenttäturvallinen ja sähkömagneettinen.

Projektin nimi : MicroSDHC Plus One, Suunnittelijoiden nimi : Derrick Frohne, Asiakkaan nimi : Frohne.

MicroSDHC Plus One Muistivarastointilaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.