Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Muistivarastointilaite

MicroSDHC Plus One

Muistivarastointilaite Pronssi A 'Design Award -palkinnolla saatua micro SDHC +1 -puhelinta käytetään älypuhelimissa ja kannettavissa peliohjaimissa. Sovittimen avulla Micro SDHC + 1 muuttuu siten, että se on yhteensopiva kuten SD-kortti tietokonetabletteille, äänityslaitteille, kameroille ja muille multimedialaitteille. Muistiliitin on pöly-, lämpötila-, ruostesuojattu, iskunkestävä, suola- ja makean vedenkestävä, alkoholinkestävä, naarmuuntumaton, lentokenttäturvallinen ja sähkömagneettinen.

Projektin nimi : MicroSDHC Plus One, Suunnittelijoiden nimi : Derrick Frohne, Asiakkaan nimi : Frohne.

MicroSDHC Plus One Muistivarastointilaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.