Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Videolähetyslaite

Tria Set Top Box

Digitaalinen Videolähetyslaite Tria on yksi Vestelin uusimmista Smart Set Top Box -laitteista, joka tarjoaa digitaalisen lähetystekniikan television käyttäjille. Trian tärkein merkki on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Muovikannen sisällä on kuitenkin metallikotelo, jota käytetään estämään tuotteen ylikuumeneminen. Muut laatikon tekniset ominaisuudet ovat; se tarjoaa täydet teknologiset toiminnot, kuten erilaisten medioiden (musiikki, video, valokuva) toistaminen Internetin ja henkilökohtaisten mediatallennusten kautta. Trian käyttöjärjestelmä on Android V4.2 Jelly Bean -järjestelmä.

Projektin nimi : Tria Set Top Box, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Digitaalinen Videolähetyslaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.