Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Videolähetyslaite

Tria Set Top Box

Digitaalinen Videolähetyslaite Tria on yksi Vestelin uusimmista Smart Set Top Box -laitteista, joka tarjoaa digitaalisen lähetystekniikan television käyttäjille. Trian tärkein merkki on "piilotettu ilmanvaihto". Piilotettu ilmanvaihto mahdollistaa ainutlaatuisten ja yksinkertaisten mallien luomisen. Muovikannen sisällä on kuitenkin metallikotelo, jota käytetään estämään tuotteen ylikuumeneminen. Muut laatikon tekniset ominaisuudet ovat; se tarjoaa täydet teknologiset toiminnot, kuten erilaisten medioiden (musiikki, video, valokuva) toistaminen Internetin ja henkilökohtaisten mediatallennusten kautta. Trian käyttöjärjestelmä on Android V4.2 Jelly Bean -järjestelmä.

Projektin nimi : Tria Set Top Box, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

Tria Set Top Box Digitaalinen Videolähetyslaite

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.