Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaukosäädin

STILETTO

Kaukosäädin RC Stiletto on kauko-ohjain, joka toimii gyrosensorien avulla. Suunnittelukumppanit uusien huippuluokan televisioiden tyylikkäillä yksityiskohdilla. Stileton ohut muoto muistuttaa taikua. Sen yksityiskohdat pohjakuorena on päällystetty pehmeällä kosketuksella ja kaareva muoto tarjoaa käyttäjälle mukavan pidon. Kaukosäätimen yläosassa oleva kosmeettinen osa kerää painikkeet ja luo käyttäjälle tarkennuspisteen. Se myös luo mukautuskentän. Niiden kansi antaa palautetta kiertoon.

Projektin nimi : STILETTO, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

STILETTO Kaukosäädin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.