Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaukosäädin

STILETTO

Kaukosäädin RC Stiletto on kauko-ohjain, joka toimii gyrosensorien avulla. Suunnittelukumppanit uusien huippuluokan televisioiden tyylikkäillä yksityiskohdilla. Stileton ohut muoto muistuttaa taikua. Sen yksityiskohdat pohjakuorena on päällystetty pehmeällä kosketuksella ja kaareva muoto tarjoaa käyttäjälle mukavan pidon. Kaukosäätimen yläosassa oleva kosmeettinen osa kerää painikkeet ja luo käyttäjälle tarkennuspisteen. Se myös luo mukautuskentän. Niiden kansi antaa palautetta kiertoon.

Projektin nimi : STILETTO, Suunnittelijoiden nimi : Vestel ID Team, Asiakkaan nimi : Vestel Electronics Co..

STILETTO Kaukosäädin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.