Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntikeskus

Ad Jinli

Myyntikeskus Hankkeella on kunnostettu kaupunkitontin vanhoja rakennuksia ja annettu rakennuksille uusi toiminnallinen tehtÀvÀ vastaamaan uusia toiminnallisia vaatimuksia. Suunnittelijat yrittÀvÀt saada ihmiset hyvÀksymÀÀn modernin tyylin nelitasoisessa kaupungissa rakennusten julkisivumuutoksista sisÀtilojen suunnitteluun projektin toteutuksen eheyden varmistamiseksi.

Kannettava Kaiutin

Seda

Kannettava Kaiutin Seda on Àlykkyysteknologian perustoiminnallinen laite. KeskellÀ oleva kynÀnpidike on tilan jÀrjestÀjÀ. LisÀksi digitaaliset ominaisuudet, kuten USB-portti ja Bluetooth-yhteys, tekevÀt siitÀ kannettavan soittimen ja kaiuttimen, jolla on kotialue. Ulkoiseen runkoon upotettu valopalkki toimii pöytÀvalaisimena. Myös ylellisen houkutteleva ulkoasu tekee siitÀ niin houkuttelevia kodinteollisuuden tuotteita voidaan kÀyttÀÀ sisustussuunnittelussa. Avaruuden parempi kÀyttö on myös yksi Sedaan olennaisia piirteitÀ.

Toimisto

Phuket VIP Mercury

Toimisto Perustuen avoimuuden ja brÀndin perusteellisen tutkimuksen teemaan, tutkinut mallia ja luonut visuaalisen integroinnin visuaalisen laajennettavuuden ja brÀnditutkimuksen kanssa planeetan kanssa tÀrkeimpÀnÀ luovana elementtinÀ. Suunnitelma ratkaisi seuraavat kolme ongelmaa uusilla visuaalisilla ajatuksilla: Avaruuden avoimuuden ja toimintojen tasapaino; Avaruuden funktionaalisten alueiden jakautuminen ja yhdistÀminen; Perustilatyylin sÀÀnnöllisyys ja muutos.

Verkkosivusto

Travel

Verkkosivusto Suunnittelussa kÀytettiin minimalistista tyyliÀ, jotta kÀyttökokemusta ei kuormitettaisi tarpeettomalla tiedolla. Minimalistisen tyylin kÀyttÀminen matkailualalla on myös erittÀin vaikeaa, koska kÀyttÀjÀn on saatava tÀydelliset tiedot matkoistaan yksinkertaisen ja selkeÀn suunnittelun rinnalla, eikÀ tÀtÀ ole helppo yhdistÀÀ.

Kahvikuppi Ja Lautanen

WithDelight

Kahvikuppi Ja Lautanen Purentakokoisten makeiden herkkujen tarjoaminen kahvin puolella on osa monia eri kulttuureja, koska on tapana tarjoilla kuppi kahvia turkkilaisilla makuilla Turkissa, biscotti Italiassa, churros Espanjassa ja pÀivÀmÀÀrÀt Arabiassa. Kuitenkin tavanomaisissa lautasissa nÀmÀ herkut liukuvat kohti kuumaa kahvikuppia ja tarttuvat tai kasttuvat kahvinvuotoilta. TÀmÀn estÀmiseksi tÀssÀ kahvikupissa on lautanen, jolla on erilliset lÀhtöaukot, jotka pitÀvÀt kahvikohdat paikoillaan. Koska kahvi on yksi tÀrkeimmistÀ kuumista juomista, kahvin juomiskokemuksen laadun parantamisella on merkitystÀ jokapÀivÀisessÀ elÀmÀssÀ.

Tuotemerkki Ja Pakkaus

Leman Jewelry

Tuotemerkki Ja Pakkaus Visuaalinen ratkaisu Leman Jewelryin uuteen identiteettiin oli kokonaan uusi jÀrjestelmÀ paljastamaan ylellisyys, hieno, mutta hienostunut ja minimaalinen tunne. Uusi logo, joka on inspiroitunut Leman-työprosessista, heidÀn haute couture -suunnittelupalvelustaan, muotoilemalla kaikki tÀhti- tai kipinösymbolia ympÀröivÀt timanttimuodot, luomalla hienostunut symboli ja toistamalla myös timanttien loistava vaikutus. Seurannan jÀlkeen kaikki vakuusmateriaalit valmistettiin korkealaatuisilla yksityiskohdilla korostamaan ja rikastuttamaan kaikkien uusien merkkien visuaalisten elementtien ylellisyyttÀ.

PÀivÀn suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittÀin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimÀÀn todella upeita malleja. Joka pÀivÀ meillÀ on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydÀ alkuperÀisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvÀn suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltÀ ympÀri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperÀisistÀ teoksista.