Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Bloom

Mehevä Erityinen Kasvatusrasia Bloom on mehevä erityinen kasvatusrasia, joka toimii tyylikkäästi huonekaluna. Se tarjoaa sukulaisille täydelliset kasvuolosuhteet. Tuotteen päätarkoitus on täyttää halu ja vaalia sitä, joka asuu kaupunkialueilla, joilla on vähemmän viherympäristöä. Kaupunkielämään liittyy monia arjen haasteita. Se saa ihmiset jättämään luonteensa huomiotta. Bloomin tavoitteena on olla silta kuluttajien ja heidän luonnollisten toiveidensa välillä. Tuotetta ei ole automatisoitu, sen tarkoituksena on auttaa kuluttajia. Sovellustuki antaa käyttäjille mahdollisuuden toimia kasviensa kanssa, mikä antaa heille mahdollisuuden kasvattaa.

Projektin nimi : Bloom, Suunnittelijoiden nimi : Mert Ali Bukulmez, Asiakkaan nimi : Nottingham Trent University.

Bloom Mehevä Erityinen Kasvatusrasia

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.