Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood on harvinaista ja kallista. Sen tuoksu saadaan vain polttamalla tai uuttamalla, sitÀ voidaan kÀyttÀÀ sisÀtiloissa ja antaa harvat kÀyttÀjÀt. Rajoituksen rikkomiseksi luodaan ÀlykÀs aromidiffuusori ja luonnon kÀsin tehdyt agarwood-tabletit 3 vuoden työn jÀlkeen yli 60 mallilla, 10 prototyypillÀ ja 200 kokeella. Se esittelee uuden mahdollisen liiketoimintamallin ja kontekstin agarwood-teollisuudelle. KÀyttÀjÀt voivat yksinkertaisesti asettaa diffuusorin auton sisÀlle, mukauttaa aikaa, tiheyttÀ ja aromien monimuotoisuutta helposti ja nauttia kiehtovasta aromaterapiasta minne ikinÀ menetkin ja aina ajaessasi.

Ilmastointilaite

Midea Sensia HW

Ilmastointilaite Midea Sensia edistÀÀ elÀmÀnlaatua ja innovatiivista tapaa paljastaa koriste-esine. Ilmavirtatehokkuuden ja hiljaisuuden lisÀksi se esittelee innovatiivisen kosketuspaneelin, joka antaa pÀÀsyn toimintoihin, salaman vÀreihin ja voimakkuuteen. Stressinvastaista prosessia avustava vÀriterapia, joka suuntaa innovatiivisia tuotteita molemmin puolin, hyvinvointia ja estetiikkaa. Erilaisen estetiikan lisÀksi sen muodot yhdistÀvÀt kodin sisustukseen sekÀ tyylikkyyttÀ ettÀ tyyliÀ, arvostavat taloa epÀsuoralla valolla.

TyöpöytÀ

Duoo

TyöpöytÀ Duoo-työpöytÀ on halu ilmaista luonnetta muotojen minimalismin kautta. Sen ohuet vaakaviivat ja kulmikkaat metalliset jalat luovat tehokkaan visuaalisen kuvan. YlÀhylly antaa sinun asettaa paperitavarat niin, ettÀ se ei hÀiritse työskennellessÀsi. Laitteiden kytkemistÀ varten piilotettu lokero yllÀpitÀÀ puhdasta estetiikkaa. Luonnollisesta viilusta valmistettu pöytÀlevy kantaa luonnollisen puun tekstuurin lÀmpöÀ. PöytÀ yllÀpitÀÀ moitteettoman tasapainon harmonisesti valittujen materiaalien, toimivuuden ja kÀytÀnnöllisyyden ansiosta yhdistettynÀ sÀÀnnöllisten ja tiukkojen muotojen estetiikkaan.

Kotitekoinen Pasta-Kone

Hidro Mamma Mia

Kotitekoinen Pasta-Kone Hidro Mama Mia on sosiokulttuurinen pelastus Italian gastronomian kautta. ErittÀin helppo kÀyttÀÀ, se on kevyt ja kompakti, helppo sÀilyttÀÀ ja kuljettaa. Se mahdollistaa turvallisen korkean tuottavuuden tarjoamalla perheen miellyttÀvÀn keittÀmiskokemuksen jokapÀivÀiseen elÀmÀÀn ja ystÀvien vuorovaikutukseen. Moottori on integroitu tÀysin voimansiirtosarjaan. Tarjoaa tehoa, lujuutta ja turvallista kÀyttöÀ, ja tarjoaa myös helpon puhdistuksen ja tuen. Se leikkaa taikinat eripaksuisina ja pystyy valmistamaan erilaisia ruokia: pastaa, nuudelit, lasananan, leipÀÀ, leivonnaisia, pizzaa ja paljon muuta.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar Brescia Hommage -projekti on korkean teknologian kaikkien digitaalisten laitteiden, kosketusnÀyttöjen ja rationaalisten yksimuotoisten ajoneuvojen tasaisuus, vanhan koulun kaksipaikkaisen hyperautosuunnittelututkimuksen tarkoitus juhlia aikakaudelle, jolloin tyylikÀs yksinkertaisuus, korkea kosketusmateriaalisuus, raaka voima, puhdas kauneus ja suora yhteys ihmisen ja koneen vÀlillÀ olivat pelin sÀÀntö. Aika, jolloin rohkeat ja nerokas miehet, kuten Ettore Bugatti, itse loivat mobiililaitteet, jotka hÀmmÀstyivÀt maailmaa.

Uima-Altaat

Termalija Family Wellness

Uima-Altaat Termalija Family Wellness on uusin projektisarjasta, jonka Enota on rakentanut Terme Olimiaan viimeisen viidentoista vuoden aikana ja saa pÀÀtökseen kylpylÀkompleksin tÀydellisen muutoksen. EtÀisyydestÀ katsottuna tetraedristen tilavuuksien uuden klusteroidun rakenteen muoto, vÀri ja laajuus ovat jatkoa ympÀröiville maaseudun rakennuksille, joka ulottuu visuaalisesti kompleksin sydÀmeen. Uusi katto toimii suurena kesÀvarjostimena, eikÀ se vie mitÀÀn arvokasta ulkotilaa.