Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Myyntitoimistot

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Myyntitoimistot Kun veden pinta on peili, rakennuksen korkeuskuva siirtyy pois; veistoksella ja istutuksella elementteinĂ€ veden kiinnostus muodostuu koristeluun; kelluvalla istutuksella, vaihtamalla suihkulĂ€hteitĂ€ ja taiteellisia valoja, kiinnostus muodostuu  vedellĂ€ sieluna taiteen ja toiminnan yhdistelmĂ€ johdetaan tilan kÀÀnnekohdan kautta; leveĂ€ uima-allas, auringonpaisteessa, veden vĂ€reily, kirkas ja lĂ€pinĂ€kyvĂ€, paistaa kirkkaan veden lĂ€pi, nĂ€kee kunkin laatan asenteen selvĂ€sti, nĂ€yttÀÀ siltĂ€, ettĂ€ se puhdistaa myös ihmisen mielen yleensĂ€.

Moniosainen Kotelo

Best in Black

Moniosainen Kotelo Best in Black on projekti, jonka tavoitteena on luoda uudenlainen asuinrakennus. Huoneistojen sisustus edustaa meksikolaista arkkitehtuuria kokoontuvaa teollisuussuunnittelua, valitut materiaalit pyrkivÀt projisoimaan ihmeen tunteen julkisissa tiloissa ja asuntojen lÀmminhenkisen ilmeen, toisin kuin puhtaan ja raikkaan julkisivun kanssa. NeljÀ julkisivua inspiroivat selvÀsti Tetris-pelimuotojen satunnaiseen sijoittamiseen, jotka muodostavat rakennuksen seinÀt ja ikkunat ja luovat valaistun ilmapiirin, joka luo kÀyttÀjÀlle mukavuutta.

Ylellinen Hybridi-Piano

Exxeo

Ylellinen Hybridi-Piano EXXEO on tyylikÀs hybridi-piano nykyaikaisiin tiloihin. Sen ainutlaatuinen muoto ilmentÀÀ ÀÀniaaltojen kolmiulotteista sulautumista. Asiakkaat voivat rÀÀtÀlöidÀ pianonsa tÀysin sopusoinnussa ympÀristön kanssa koristetaideteoksena. TÀmÀ huipputekninen piano on valmistettu eksoottisista materiaaleista, kuten hiilikuitusta, premium-autonahasta ja ilmailua edustavasta alumiinista. toistaa Grand Pianojen laajan dynaamisen alueen 200 watin, 9 kaiuttimen ÀÀnijÀrjestelmÀn kautta. Se on omistettu sisÀÀnrakennettu akku, jonka avulla piano voi suorittaa jopa 20 tuntia yhdellÀ latauksella.

Myynti Talo

Zhonghe Kechuang

Myynti Talo TÀmÀ projekti pyrkii tutkimaan materiaalien, tekniikan ja tilan syvyyttÀ ja tarkkuutta ja korostaa toiminnan, rakenteen ja muodon eheyttÀ. YhdistÀmÀllÀ valaistusvaikutus ja uudet materiaalit muodostavat parhaan esteettisen elementin, saavuttaakseen huippuluokan suunnittelun tavoitteen, antaa ihmisille rajaton kÀsitys tekniikan haaveista.

Asuintalo

Casa Lupita

Asuintalo Casa Lupita kunnioittaa klassista siirtomaa-arkkitehtuuria Merida, Meksiko ja sen historialliset kaupunginosat. TÀmÀ projekti sisÀlsi perintökohdeksi katsotun kasonan palauttamisen, samoin kuin arkkitehtuurin, sisustuksen, huonekalujen ja maisemasuunnittelun. Projektin kÀsitteellinen lÀhtökohta on siirtomaa- ja nykyarkkitehtuurin vastakohtana.

Cifi Munkki PÀivÀkoti

CIFI Donut

Cifi Munkki PÀivÀkoti CIFI Donut -koulu on kiinni asuinyhteisössÀ. Luodakseen esiopetuksen toimintapaikan, jossa yhdistyvÀt kÀytÀnnöllisyys ja kauneus, se yrittÀÀ yhdistÀÀ myyntitilan koulutustilaan. Kolmiulotteisia tiloja yhdistÀvÀn rengasrakenteen kautta rakennus ja maisema ovat harmonisesti integroituneet, muodostaen toimintapaikan, joka on tÀynnÀ hauskaa ja kasvatuksellista merkitystÀ.