Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kappeli

Coast Whale

Kappeli Valaan bionisesta muodosta tuli tämän kappelin kieli. Iskun rannikolle juurtunut valas. Henkilö voi päästä vartaloonsa alhaisen kalankorvan kautta ja kokea näkökulman valaalta, joka katsoo merelle, missä ihmisten on helpompi pohtia ympäristön pilaantumisen laiminlyöntiä. Tukirakenne putoaa rannalle, jotta luonnon ympäristölle aiheutuisi mahdollisimman vähän vahinkoa. Luonnolliset ja ympäristöystävälliset materiaalit tekevät tästä projektista turistikohteen, joka vaatii ympäristönsuojelua.

Projektin nimi : Coast Whale, Suunnittelijoiden nimi : Zhang Jinyu, Asiakkaan nimi : Zhang Jinyu.

Coast Whale Kappeli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.