Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Teenkeitin

Grundig Serenity

Teenkeitin Serenity on nykyaikainen teenkeitin, joka keskittyy iloiseen käyttökokemukseen. Projekti keskittyy enimmäkseen esteettisiin elementteihin ja käyttökokemukseen, koska päätavoitteena on, että tuote eroaa olemassa olevista tuotteista. Teekeittimen telakka on pienempi kuin runko, jonka avulla tuote voi katsoa maanpinnan yli ja tuo ainutlaatuisen identiteetin. Hieman kaareva runko yhdistettynä viipaloituihin pintoihin tukee myös tuotteen ainutlaatuista identiteettiä.

Projektin nimi : Grundig Serenity, Suunnittelijoiden nimi : Mert Ali Bukulmez, Asiakkaan nimi : Arçelik A.Ş.

Grundig Serenity Teenkeitin

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.