Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rokkari Ja Liukumäki

2-in-1 Slide to Rocker

Rokkari Ja Liukumäki 2-in-1-liukusäädin Rockeriksi muuttuu helposti rockerista liukuun ja tarjoaa kaksi hauskaa tapaa pelata. Liukumoodissa on kuvioidut vaiheet ja varmistuskahvat sekä kevyesti kalteva 32 "(81 cm) liuku aloittelijoille; keinumoodissa erityisen leveä pohja ja varma kahva tarjoavat turvallisuuden keinuessa. Tämä tuote on ihanteellinen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mitat: Liukumäki: 33,3 "D x 19,7" L x 20,4 "H (85D x 50 L x 52 H cm) Keinuvipu: 32" D x 19,7 "L x 20,4" H (81 D x 50 W x 52H cm) Sopii 1,5 - 3-vuotiaille.

Projektin nimi : 2-in-1 Slide to Rocker, Suunnittelijoiden nimi : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Asiakkaan nimi : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rokkari Ja Liukumäki

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.