Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Rokkari Ja Liukumäki

2-in-1 Slide to Rocker

Rokkari Ja Liukumäki 2-in-1-liukusäädin Rockeriksi muuttuu helposti rockerista liukuun ja tarjoaa kaksi hauskaa tapaa pelata. Liukumoodissa on kuvioidut vaiheet ja varmistuskahvat sekä kevyesti kalteva 32 "(81 cm) liuku aloittelijoille; keinumoodissa erityisen leveä pohja ja varma kahva tarjoavat turvallisuuden keinuessa. Tämä tuote on ihanteellinen sekä sisä- että ulkokäyttöön. Mitat: Liukumäki: 33,3 "D x 19,7" L x 20,4 "H (85D x 50 L x 52 H cm) Keinuvipu: 32" D x 19,7 "L x 20,4" H (81 D x 50 W x 52H cm) Sopii 1,5 - 3-vuotiaille.

Projektin nimi : 2-in-1 Slide to Rocker, Suunnittelijoiden nimi : Grow'n Up R&D Team Wally Sze, King Yuen, Stimson Chow, Samuel Lee, Asiakkaan nimi : Grow'n Up Limited.

2-in-1 Slide to Rocker Rokkari Ja Liukumäki

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.