Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tietokonehiiri

Snowball

Tietokonehiiri Lumipallo on suunniteltu toimimaan päinvastaisella tavalla tavanomaisen hiiren käytön suhteen. Laitteella on yksinkertainen, mutta silmiinpistävä muoto, joka on täydennetty yksilöllisellä komentoyksiköllä. Sitä voidaan mukauttaa sekä vaihtoehtoisilla tapaus- että komentoyksiköiden värivaihtoehdoilla sekä erilaisilla toiminnoilla, jotka hyötyvät suunnittelusta ja toimintaperiaatteesta. Sisärakennetulla sisäjärjestelmällä, joka sisältää kaksi optista seurantalaitetta, lumipallo seuraa pinnan kahta kohtisuorassa tasossa. Tämä kyky vapauttaa käytön ja mukauttaa käyttökokemuksen kokonaan.

Projektin nimi : Snowball, Suunnittelijoiden nimi : Hakan Orel, Asiakkaan nimi : .

Snowball Tietokonehiiri

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.