Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tietokonehiiri

Snowball

Tietokonehiiri Lumipallo on suunniteltu toimimaan päinvastaisella tavalla tavanomaisen hiiren käytön suhteen. Laitteella on yksinkertainen, mutta silmiinpistävä muoto, joka on täydennetty yksilöllisellä komentoyksiköllä. Sitä voidaan mukauttaa sekä vaihtoehtoisilla tapaus- että komentoyksiköiden värivaihtoehdoilla sekä erilaisilla toiminnoilla, jotka hyötyvät suunnittelusta ja toimintaperiaatteesta. Sisärakennetulla sisäjärjestelmällä, joka sisältää kaksi optista seurantalaitetta, lumipallo seuraa pinnan kahta kohtisuorassa tasossa. Tämä kyky vapauttaa käytön ja mukauttaa käyttökokemuksen kokonaan.

Projektin nimi : Snowball, Suunnittelijoiden nimi : Hakan Orel, Asiakkaan nimi : .

Snowball Tietokonehiiri

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.