Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ripustinjalusta

Nobolu

Ripustinjalusta Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien nobolu-ripustinjalusta, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Nobolu-ripustinjalusta on inspiroitu japanilaisten hieroglifien muotoista. Pohja on ruohoa, keskimmäinen on aurinko ja yläosa on puu, mikä tarkoittaa, että aurinko nousee.

Projektin nimi : Nobolu, Suunnittelijoiden nimi : Shinn Asano, Asiakkaan nimi : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Ripustinjalusta

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.