Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ripustinjalusta

Nobolu

Ripustinjalusta Sen on suunnitellut Shinn Asano graafisen suunnittelun taustalla. Sen on 6-osainen teräskalustekokoelma, joka muuttaa 2D-viivat 3D-muotoiksi. Jokainen kappale, mukaan lukien nobolu-ripustinjalusta, on luotu linjoilla, jotka minimoivat ylimäärän ilmaisemaan sekä muodon että toimivuuden monissa sovelluksissa, ainutlaatuisten lähteiden, kuten perinteisen japanilaisen käsityön ja kuvioiden, innoittamana. Nobolu-ripustinjalusta on inspiroitu japanilaisten hieroglifien muotoista. Pohja on ruohoa, keskimmäinen on aurinko ja yläosa on puu, mikä tarkoittaa, että aurinko nousee.

Projektin nimi : Nobolu, Suunnittelijoiden nimi : Shinn Asano, Asiakkaan nimi : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Ripustinjalusta

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.