Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

Melek Taus

Korut Tietyssä ideologiassa Jumala asettaa maailman seitsemän pyhän enkelin hoitoon. Melek Taus tai Peacock Angel on suurin ja ensimmäinen, joka nousee Jumalan valosta sateenkaaren muodossa. Yhdessä nämä seitsemän enkeliä ovat sateenkaaren seitsemän väriä, Melek Taus on sininen. Kun Melek Taus kieltäytyi kumartamasta Adamia, hänet heitettiin taivaasta. Hän paransi ylpeyttä synnistään ja itki 7000 vuotta kyyneleistään sammuttaen helvetin tulipalot. Melek Taus armahdettiin ja palautettiin enkelien päälliköksi. Melek Taus on Jumalan emanaatio, joka loi kosmoksen kosmisesta EGG: stä.

Projektin nimi : Melek Taus, Suunnittelijoiden nimi : Samira Mazloom, Asiakkaan nimi : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Korut

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.