Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Korut

Melek Taus

Korut Tietyssä ideologiassa Jumala asettaa maailman seitsemän pyhän enkelin hoitoon. Melek Taus tai Peacock Angel on suurin ja ensimmäinen, joka nousee Jumalan valosta sateenkaaren muodossa. Yhdessä nämä seitsemän enkeliä ovat sateenkaaren seitsemän väriä, Melek Taus on sininen. Kun Melek Taus kieltäytyi kumartamasta Adamia, hänet heitettiin taivaasta. Hän paransi ylpeyttä synnistään ja itki 7000 vuotta kyyneleistään sammuttaen helvetin tulipalot. Melek Taus armahdettiin ja palautettiin enkelien päälliköksi. Melek Taus on Jumalan emanaatio, joka loi kosmoksen kosmisesta EGG: stä.

Projektin nimi : Melek Taus, Suunnittelijoiden nimi : Samira Mazloom, Asiakkaan nimi : Samira.Mazloom Jewellery.

Melek Taus Korut

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.