Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Olohuoneen Tuoli

Cat's Cradle

Olohuoneen Tuoli Numerot tai kuidut, nykyinen suunnitteluprosessin ongelma. Kaikki meistä ovat aloittelijoita, mutta joidenkin meidän on työskenneltävä siinä. Aloittelijat suunnittelevat kaikkia käytettävissä olevia tekniikoita ja oppivat joitain. Ajan myötä (~ 10 000 tuntia) hankkimme laitoksen (ikkunat), jotka nostavat / popularisoivat / räätälöivät / säästävät peliämme. Joten minua kiehtoo nykyinen kiehtovuus medioista, jotka ehdottavat, että suunnittelun alkeellisin rakennusosa on numero, jota voidaan helposti hallita. Numero ei ole elämää tuottava yksikkö, vaan yksinkertaisesti pyöristäminen alaspäin vähiten yleiseen nimittäjään, joka on pienempi kuin kuitu. Suunnittelu on ainakin sirpaleita, siruja ja kuitua.

Projektin nimi : Cat's Cradle, Suunnittelijoiden nimi : Stoel Burrowes, Asiakkaan nimi : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Olohuoneen Tuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.