Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Olohuoneen Tuoli

Cat's Cradle

Olohuoneen Tuoli Numerot tai kuidut, nykyinen suunnitteluprosessin ongelma. Kaikki meistä ovat aloittelijoita, mutta joidenkin meidän on työskenneltävä siinä. Aloittelijat suunnittelevat kaikkia käytettävissä olevia tekniikoita ja oppivat joitain. Ajan myötä (~ 10 000 tuntia) hankkimme laitoksen (ikkunat), jotka nostavat / popularisoivat / räätälöivät / säästävät peliämme. Joten minua kiehtoo nykyinen kiehtovuus medioista, jotka ehdottavat, että suunnittelun alkeellisin rakennusosa on numero, jota voidaan helposti hallita. Numero ei ole elämää tuottava yksikkö, vaan yksinkertaisesti pyöristäminen alaspäin vähiten yleiseen nimittäjään, joka on pienempi kuin kuitu. Suunnittelu on ainakin sirpaleita, siruja ja kuitua.

Projektin nimi : Cat's Cradle, Suunnittelijoiden nimi : Stoel Burrowes, Asiakkaan nimi : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Olohuoneen Tuoli

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.