Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kynttilänjalat

Hermanas

Kynttilänjalat Hermanas on puisten kynttilänjalkojen perhe. He ovat kuin viisi sisarta (hermana), jotka ovat valmiita auttamaan sinua luomaan viihtyisän ilmapiirin. Jokaisella kynttilänjalalla on ainutlaatuinen korkeus, joten yhdistämällä ne yhdessä voit simuloida erikokoisten kynttilöiden valaistusvaikutusta yksinkertaisesti käyttämällä tavallisia teevaloja. Kynttilänjalat on valmistettu kääntyvästä pyökistä. Ne on maalattu eri väreillä, joten voit luoda oman yhdistelmäsi sopivaksi suosikkipaikkaasi.

Projektin nimi : Hermanas, Suunnittelijoiden nimi : Maurizio Capannesi, Asiakkaan nimi : .

Hermanas Kynttilänjalat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.