Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kynttilänjalat

Hermanas

Kynttilänjalat Hermanas on puisten kynttilänjalkojen perhe. He ovat kuin viisi sisarta (hermana), jotka ovat valmiita auttamaan sinua luomaan viihtyisän ilmapiirin. Jokaisella kynttilänjalalla on ainutlaatuinen korkeus, joten yhdistämällä ne yhdessä voit simuloida erikokoisten kynttilöiden valaistusvaikutusta yksinkertaisesti käyttämällä tavallisia teevaloja. Kynttilänjalat on valmistettu kääntyvästä pyökistä. Ne on maalattu eri väreillä, joten voit luoda oman yhdistelmäsi sopivaksi suosikkipaikkaasi.

Projektin nimi : Hermanas, Suunnittelijoiden nimi : Maurizio Capannesi, Asiakkaan nimi : .

Hermanas Kynttilänjalat

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.