Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaussuunnittelu

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Pakkaussuunnittelu Projektin tarkoituksena oli suunnitella upouusi vaikutelma nykyisistä tuotepakkauksista, josta asiakas ei ollut vaikuttunut. Tämä on ensimmäinen tuote, jonka INNOTIVO on koskaan tehnyt, asiakasni odotti suunnitteluni asettavan vertailukohdan tulevaisuuden tuotteille ja tämä tuotepakkaus on onnistuneesti täyttänyt "INNOTIVO" -suunnittelutavan, futuristisen ja vahvan visuaalisen vaikutelman.

Projektin nimi : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Suunnittelijoiden nimi : Jeffery Yap ®, Asiakkaan nimi : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Pakkaussuunnittelu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.