Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pakkaussuunnittelu

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS

Pakkaussuunnittelu Projektin tarkoituksena oli suunnitella upouusi vaikutelma nykyisistä tuotepakkauksista, josta asiakas ei ollut vaikuttunut. Tämä on ensimmäinen tuote, jonka INNOTIVO on koskaan tehnyt, asiakasni odotti suunnitteluni asettavan vertailukohdan tulevaisuuden tuotteille ja tämä tuotepakkaus on onnistuneesti täyttänyt "INNOTIVO" -suunnittelutavan, futuristisen ja vahvan visuaalisen vaikutelman.

Projektin nimi : INNOTIVO - BORN TO IMPRESS , Suunnittelijoiden nimi : Jeffery Yap ®, Asiakkaan nimi : JEFFERY YAP DESIGN .

INNOTIVO - BORN TO IMPRESS   Pakkaussuunnittelu

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.