Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Astiasarja

MiMì

Astiasarja Mimì-yksinkertainen muotoilu puhtaalla geometrialla paljastaa erittäin helpon käytön. Kahvat ovat välttämättömiä, mutta oksainen muoto erottuu mattaharmaisesta painevaletusta alumiinirungosta ja tarjoaa lujan otteen, vaikka se olisi märkä tai rasvainen. Yksi piirretty teräsluonnos, joka tarttuu tarttumattomiin keittiövälineisiin, ei tarvitse lisäliitoksia. Joustavaa metallijoustavuutta hyödynnetään viihtyisän otteen saamiseksi: Painettaessa kahvat muuttavat helposti muotoaan ja sopivat jokaisen käyttäjän tarttumaan. Kattilakahva kireytetyllä langalla muuttaa myös sen muotoa. Pienin muotoilu auttaa parantamaan ergonomiaa .:: ilman materiaalia voi tehdä enemmän ja vielä paremmin:

Projektin nimi : MiMì, Suunnittelijoiden nimi : Gian Piero Giovannini, Asiakkaan nimi : urge design.

MiMì Astiasarja

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.