Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Astiasarja

MiMì

Astiasarja Mimì-yksinkertainen muotoilu puhtaalla geometrialla paljastaa erittäin helpon käytön. Kahvat ovat välttämättömiä, mutta oksainen muoto erottuu mattaharmaisesta painevaletusta alumiinirungosta ja tarjoaa lujan otteen, vaikka se olisi märkä tai rasvainen. Yksi piirretty teräsluonnos, joka tarttuu tarttumattomiin keittiövälineisiin, ei tarvitse lisäliitoksia. Joustavaa metallijoustavuutta hyödynnetään viihtyisän otteen saamiseksi: Painettaessa kahvat muuttavat helposti muotoaan ja sopivat jokaisen käyttäjän tarttumaan. Kattilakahva kireytetyllä langalla muuttaa myös sen muotoa. Pienin muotoilu auttaa parantamaan ergonomiaa .:: ilman materiaalia voi tehdä enemmän ja vielä paremmin:

Projektin nimi : MiMì, Suunnittelijoiden nimi : Gian Piero Giovannini, Asiakkaan nimi : urge design.

MiMì Astiasarja

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.