Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

cocktail

Pöytä Suunnittelu on musta cocktailpöytä mielenkiintoisilla varjoilla, jotka pelaavat pöydän mustan. Se on ajaton muotoilu, joka sopii moniin tyyleihin. Artefakteja voidaan näyttää alla olevilla tasoilla pöydän ulkonäön muuttamiseksi pitäen samalla pöydän ylätason puhtaana. Pöytä on KD: n käteis- ja kantoraketti: kukaan voi ostaa, tuoda kotiin ja helposti koota. Suunnittelu on kaunis, mielenkiintoinen katsoa, mutta ei häiritsevä. Cocktailpöydät ovat yleensä toiminnan keskipisteessä, mutta niistä ei tule tulla huomion keskipisteitä - tämä pöytä täyttää juuri sen

Projektin nimi : cocktail, Suunnittelijoiden nimi : Mario J Lotti, Asiakkaan nimi : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.