Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

cocktail

Pöytä Suunnittelu on musta cocktailpöytä mielenkiintoisilla varjoilla, jotka pelaavat pöydän mustan. Se on ajaton muotoilu, joka sopii moniin tyyleihin. Artefakteja voidaan näyttää alla olevilla tasoilla pöydän ulkonäön muuttamiseksi pitäen samalla pöydän ylätason puhtaana. Pöytä on KD: n käteis- ja kantoraketti: kukaan voi ostaa, tuoda kotiin ja helposti koota. Suunnittelu on kaunis, mielenkiintoinen katsoa, mutta ei häiritsevä. Cocktailpöydät ovat yleensä toiminnan keskipisteessä, mutta niistä ei tule tulla huomion keskipisteitä - tämä pöytä täyttää juuri sen

Projektin nimi : cocktail, Suunnittelijoiden nimi : Mario J Lotti, Asiakkaan nimi : Mario J Lotti Architecture, PC.

cocktail Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.