Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Qr-Kooditarra

Marketplace on the Move

Qr-Kooditarra Uusi tapa myydä autosi kaikkialla! Vain osoitteessa www.krungsriautomarketplace.com, jossa voit lähettää postituksen myydäksesi auton ja me tuotamme QR-kooditarran, joka perustuu listatun auton ainutlaatuiseen verkko-osoitteeseen. Valittu tarrakuvio toimitetaan sitten paikallesi, jotta voit kiinnittää tarran autoosi! !! Skannaa ostajalle vain QR-koodi, jonka näet myyjän pysäköintialueella tavarataloissa, kahviloissa, rakennuksissa ja muissa. Pääsy auton yksityiskohtiin heti. Soita myyjälle ja tarkista se. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä siinä paikassa, jossa molemmat olette !!!

Projektin nimi : Marketplace on the Move, Suunnittelijoiden nimi : Krungsri Auto, Asiakkaan nimi : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr-Kooditarra

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.