Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Qr-Kooditarra

Marketplace on the Move

Qr-Kooditarra Uusi tapa myydä autosi kaikkialla! Vain osoitteessa www.krungsriautomarketplace.com, jossa voit lähettää postituksen myydäksesi auton ja me tuotamme QR-kooditarran, joka perustuu listatun auton ainutlaatuiseen verkko-osoitteeseen. Valittu tarrakuvio toimitetaan sitten paikallesi, jotta voit kiinnittää tarran autoosi! !! Skannaa ostajalle vain QR-koodi, jonka näet myyjän pysäköintialueella tavarataloissa, kahviloissa, rakennuksissa ja muissa. Pääsy auton yksityiskohtiin heti. Soita myyjälle ja tarkista se. Kaikki tapahtuu yhtäkkiä siinä paikassa, jossa molemmat olette !!!

Projektin nimi : Marketplace on the Move, Suunnittelijoiden nimi : Krungsri Auto, Asiakkaan nimi : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr-Kooditarra

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.