Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hands Free Video-Ovipuhelin

Tiara

Hands Free Video-Ovipuhelin Tiara on suunniteltu vaaka- ja pystysuuntaisen käytön mukaisesti käyttöpaikan leveydestä riippuen. Tuotteen esteettinen laatu voidaan pitää vaaka- ja pystysuorassa asennossa. Patentoitu 90 asteen kääntölaite, joka on suunniteltu 2,5 ja 3,5 tuuman näytöille, tarjoaa näytön helpon kiertämisen. Kannet voidaan avata ilman apulaitteita tai voimaa patentoidun lukitusjärjestelmän avulla. Vaihdettavat kehykset ja kaiutinritilät tarjoavat yllättävän esteettisen vaikutuksen.

Projektin nimi : Tiara, Suunnittelijoiden nimi : RAHSAN AKIN, Asiakkaan nimi : NETELSAN.

Tiara Hands Free Video-Ovipuhelin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.