Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hands Free Video-Ovipuhelin

Tiara

Hands Free Video-Ovipuhelin Tiara on suunniteltu vaaka- ja pystysuuntaisen käytön mukaisesti käyttöpaikan leveydestä riippuen. Tuotteen esteettinen laatu voidaan pitää vaaka- ja pystysuorassa asennossa. Patentoitu 90 asteen kääntölaite, joka on suunniteltu 2,5 ja 3,5 tuuman näytöille, tarjoaa näytön helpon kiertämisen. Kannet voidaan avata ilman apulaitteita tai voimaa patentoidun lukitusjärjestelmän avulla. Vaihdettavat kehykset ja kaiutinritilät tarjoavat yllättävän esteettisen vaikutuksen.

Projektin nimi : Tiara, Suunnittelijoiden nimi : RAHSAN AKIN, Asiakkaan nimi : NETELSAN.

Tiara Hands Free Video-Ovipuhelin

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.