Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Yhdyskäytävä

National Bank of Greece's i-bank

Digitaalinen Yhdyskäytävä Konseptimyymälä, joka taloa ja antaa ohjeita online-, matkapuhelin- ja puhelinpankkitarjouksista. Laskuria ei ole - sen sijaan asiakkaat käyttävät myymälässä olevia tietokoneita päivittäisten pankkitapahtumien suorittamiseen esimerkiksi. tilausten laatiminen ja lausuntojen katseleminen myymälän 4-henkilöisen tiimin tuella. NBG-sovellus on saatavana iPadeissa ja iPhonissa keskeisillä 'Great Ideas' -osastoilla, yksityisiä bokseja voidaan käyttää Internet- ja puhelinpankkitoimintaan. Interaktiivisen alueen kosketusnäytöt antavat vierailijoille mahdollisuuden käyttää pankkipalveluita ja pelata pelejä.

Projektin nimi : National Bank of Greece's i-bank , Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitaalinen Yhdyskäytävä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.