Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Digitaalinen Yhdyskäytävä

National Bank of Greece's i-bank

Digitaalinen Yhdyskäytävä Konseptimyymälä, joka taloa ja antaa ohjeita online-, matkapuhelin- ja puhelinpankkitarjouksista. Laskuria ei ole - sen sijaan asiakkaat käyttävät myymälässä olevia tietokoneita päivittäisten pankkitapahtumien suorittamiseen esimerkiksi. tilausten laatiminen ja lausuntojen katseleminen myymälän 4-henkilöisen tiimin tuella. NBG-sovellus on saatavana iPadeissa ja iPhonissa keskeisillä 'Great Ideas' -osastoilla, yksityisiä bokseja voidaan käyttää Internet- ja puhelinpankkitoimintaan. Interaktiivisen alueen kosketusnäytöt antavat vierailijoille mahdollisuuden käyttää pankkipalveluita ja pelata pelejä.

Projektin nimi : National Bank of Greece's i-bank , Suunnittelijoiden nimi : Allen International, Asiakkaan nimi : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitaalinen Yhdyskäytävä

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.