Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Toimisto Hyödyntämällä kipsilevyn rakenteellisia ja muodollisia ominaisuuksia, valkoinen verkko avautuu harmaalle taustalle. Valkoiset viivat on muodostettu palvelemaan sisustuksen eri toimintoja (kirjasto, valaistus, cd-säilytystila, hyllyt ja työpöydät). Tämä käsite johtuu kokonaisvaltaisesta suunnittelufilosofiasta ja myös kaaosteoriasta löytyy vaikutteita.

Projektin nimi : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Toimisto

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.