Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Toimisto Hyödyntämällä kipsilevyn rakenteellisia ja muodollisia ominaisuuksia, valkoinen verkko avautuu harmaalle taustalle. Valkoiset viivat on muodostettu palvelemaan sisustuksen eri toimintoja (kirjasto, valaistus, cd-säilytystila, hyllyt ja työpöydät). Tämä käsite johtuu kokonaisvaltaisesta suunnittelufilosofiasta ja myös kaaosteoriasta löytyy vaikutteita.

Projektin nimi : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Toimisto

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.