Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS

Toimisto Hyödyntämällä kipsilevyn rakenteellisia ja muodollisia ominaisuuksia, valkoinen verkko avautuu harmaalle taustalle. Valkoiset viivat on muodostettu palvelemaan sisustuksen eri toimintoja (kirjasto, valaistus, cd-säilytystila, hyllyt ja työpöydät). Tämä käsite johtuu kokonaisvaltaisesta suunnittelufilosofiasta ja myös kaaosteoriasta löytyy vaikutteita.

Projektin nimi : STUDIO NL CONTROLLED CHAOS, Suunnittelijoiden nimi : Athanasia Leivaditou, Asiakkaan nimi : ATHANASIA LEIVADITOU (STUDIO NL) - www.studionl.com.

STUDIO NL CONTROLLED CHAOS Toimisto

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.