Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Vaateripustin

Linap

Vaateripustin Tämä tyylikäs vaateripustin tarjoaa ratkaisuja joihinkin suurimmista ongelmista - kapeakaulusvaatteiden asettamisen vaikeudesta, alusvaatteiden ripustamisen vaikeudesta ja kestävyydestä. Suunnittelun inspiraationa oli paperiliitin, joka on jatkuva ja kestävä, ja lopullinen muotoilu ja materiaalivalinta johtuivat näiden ongelmien ratkaisuista. Tuloksena on loistava loppukäyttäjän arkea helpottava tuote ja myös mukava asuste putiikkiliikkeeseen.

Mobiilipelien Näytönsuoja

Game Shield

Mobiilipelien Näytönsuoja Monifilmin Game Shield on 9H Tempered Glass -näytönsuoja, joka on tehty 5G Mobile Devices ERA:lle. Se on optimoitu intensiiviseen ja pitkäkestoiseen näytön katseluun, sillä Ultra Screen Smoothness on vain 0,08 mikrometrin karkeus, jotta käyttäjä voi pyyhkäistä ja koskettaa optimaalisella nopeudella ja tarkkuudella, mikä tekee siitä ihanteellisen mobiilipeleihin ja viihteeseen. Se tarjoaa myös 92,5 prosentin läpäisevyyden näytön kirkkaudella Zero Red Sparklingilla ja muilla silmiä suojaavilla ominaisuuksilla, kuten Anti Blue Light ja Anti-Glare, mikä takaa pitkän katselumukavuuden. Game Shield voidaan tehdä sekä Apple iPhone- että Android-puhelimille.

Juoksijan Mitalit

Riga marathon 2020

Juoksijan Mitalit Riian kansainvälisen maratonradan 30-vuotisjuhlamitalilla on symbolinen muoto, joka yhdistää kaksi siltaa. 3D-kaarevan pinnan edustama äärettömän jatkuva kuva on suunniteltu viiteen kokoon mitalin kilometrien mukaan, kuten täysmaraton ja puolimaraton. Viimeistely on matta pronssi, ja mitalin takapuolelle on kaiverrettu turnauksen nimi ja kilometrimäärä. Nauha koostuu Riian kaupungin väreistä, joissa on sävytyksiä ja perinteisiä latvialaisia kuvioita nykyaikaisissa kuvioissa.

Suunnittelutapahtumien Ohjelma

Russian Design Pavilion

Suunnittelutapahtumien Ohjelma näyttelyitä, suunnittelukilpailuja, työpajoja, koulutuksellisia suunnitteluneuvonta- ja julkaisuprojekteja, joiden tarkoituksena on mainostaa venäläisiä suunnittelijoita ja tuotemerkkejä ulkomailla. Toimintamme innostaa venäjänkielisiä suunnittelijoita parantamaan tietämystään ja taitojaan kansainvälisten projektien avulla ja auttamaan heitä ymmärtämään rooliaan suunnittelijayhteisössä, miten mainostaa ja tehdä tuotteistaan kilpailukykyisiä sekä luoda todellisia innovaatioita.

Koulutusväline

Corporate Mandala

Koulutusväline Yritysten mandala on aivan uusi koulutusväline. Se on muinaisen mandala-periaatteen ja yritysidentiteetin innovatiivinen ja ainutlaatuinen integrointi, joka on suunniteltu lisäämään tiimityötä ja yleistä liiketoiminnan suorituskykyä. Lisäksi se on uusi elementti yrityksen identiteetissä. Yrityksen mandala on ryhmätoiminta joukkueelle tai henkilökohtainen toiminta esimiehelle. Se on suunniteltu erityisesti tietylle yritykselle ja se on väritetty joukkueella tai yksilöllä ilmaisella ja intuitiivisella tavalla, jossa jokainen voi valita minkä tahansa värin tai kentän.

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin

Prisma

Kannettava Ultraäänivirheilmaisin Prisma on suunniteltu ei-invasiiviseen materiaalitestaukseen äärimmäisissä ympäristöissä. Se on ensimmäinen ilmaisin, joka sisältää edistyneen reaaliaikaisen kuvantamisen ja 3D-skannauksen, mikä tekee virheiden tulkinnasta huomattavasti helpompaa ja vähentää teknikkojen aikaa paikan päällä. Käytännöllisesti katsoen tuhoutumattomalla kotelolla ja ainutlaatuisilla useilla tarkastustavoilla Prisma voi kattaa kaikki testaussovellukset öljyputkista ilmailualan komponentteihin. Se on ensimmäinen ilmaisin, jossa on kiinteä tiedontallennus ja automaattinen PDF-raporttien generointi. Langattoman ja Ethernet-yhteyden ansiosta yksikkö voidaan helposti päivittää tai diagnosoida.