Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Matkailukohde

In love with the wind

Matkailukohde Linna, jota rakastaa tuuli, on 1900-luvun asunto, joka sijaitsee 10 hehtaarin maisemassa lähellä Ravadinovon kylää, aluetta Strandzan vuoren sydämessä. Käy ja nauti maailmankuuluja kokoelmia, upeaa arkkitehtuuria ja inspiroivia perhejuttuja. Rentoudu idyllisessä puutarhassa, nauti metsä- ja järvenrantakävelyistä ja tuntea satujen henki.

Matkailukohde

The Castle

Matkailukohde Linna on yksityinen projekti, joka aloitettiin kaksikymmentä vuotta sitten vuonna 1996 lapsuuden unelmasta rakentaa oma linna, sama kuin saduissa. Suunnittelija on myös arkkitehti, rakentaja ja maiseman suunnittelija. Hankkeen pääideana on luoda paikka perheen virkistyskäyttöön, kuten matkailukohde.

Koulutustuote

Shine and Find

Koulutustuote Tämän tuotteen tärkein etu on oppimisen helppous ja muistin parantaminen. Shine and Find -palvelussa jokainen Constellation on tehty käytännössä, ja tätä haastetta harjoitetaan toistuvasti. Se tekee kestävän kuvan mielessä. Tällä tavalla oppiminen, käytännöllinen ja opiskelu ja toistaminen, ei ole tylsää ja tekee kestävämmästä Muistista ja nautinnollisen. Se on erittäin tunnepitoinen, vuorovaikutteinen, yksinkertainen, puhdas, minimaalinen ja moderni.

Hotelli

Yu Zuo

Hotelli Tämä hotelli sijaitsee Dai-temppelin seinässä Tai-vuoren alaosassa. Suunnittelijoiden tavoitteena oli muuttaa hotellin muotoilua niin, että se tarjoaa vieraille rauhallisen ja mukavan majoituksen, ja samalla antaa vieraille mahdollisuuden kokea tämän kaupungin ainutlaatuinen historia ja kulttuuri. Käyttämällä yksinkertaisia materiaaleja, vaaleita ääniä, pehmeää valaistusta ja huolellisesti valittuja taideteoksia, tila näyttää tunnetta sekä historiasta että nykyajasta.

Trukkien Käyttäjän Simulaattori

Forklift simulator

Trukkien Käyttäjän Simulaattori Sheremetyevo-Cargon trukkien käyttäjän simulaattori on erikoiskone, joka on tarkoitettu trukkien kuljettajien koulutukseen ja pätevyyden tarkistamiseen. Se edustaa hyttiä, jossa on ohjausjärjestelmä, istuinpaikka ja taitettava panoraamakuva. Pääsimulaattorin rungon materiaali on metalli; Lisäksi on olemassa muoviosia ja ergonomisia levyjä, jotka on valmistettu kiinteästä polyuretaanivaahdosta.

Näyttely

City Details

Näyttely City Details -projektin haastemaisemaelementtien suunnitteluratkaisujen esittely järjestettiin lokakuusta 3.-5. Lokakuuta 5 2019 Moskovaan. Edistyneet konseptit hardscape-elementteistä, urheilu- ja leikkikentistä, valaistusratkaisuista ja toiminnallisista kaupunkitaidekohteista esitettiin 15 000 neliömetrillä. Näyttelyalueen järjestämisessä käytettiin innovatiivista ratkaisua, jossa jopa näyttelijäkopien rivien sijaan rakennettiin kaupungin toimiva miniatyyrimalli, joka sisälsi kaikki erityiset komponentit, kuten: kaupungin aukio, kadut, yleinen puutarha.