Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kellomessujen Esittelytila

Salon de TE

Kellomessujen Esittelytila Alustava tilasuunnittelu oli 1900m2, ennen kuin vierailijat tutustuivat 145 kansainväliseen kellomerkkiin Salon de TE: n sisällä. Vierailijoiden mielikuvituksen luomiseksi ylellisestä elämäntyyliä ja romantiikasta kehitettiin ”Deluxe Train Journey” -periaate. Dramatisoinnin luomiseksi vastaanottokokoonpano muutettiin päiväajoneuvoteemaksi, joka vietiin sisätilojen iltaisen juna-alustan kohtauksen kanssa elämänkokoisilla junavaunun ikkunoilla, jotka emittoivat tarinankerrontaa. Viimeisenä monitoiminen areena, jossa on vaihe, avautuu erilaisille merkkituotteille.

Projektin nimi : Salon de TE, Suunnittelijoiden nimi : Hong Kong Trade Development Council, Asiakkaan nimi : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Kellomessujen Esittelytila

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.