Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kiesitilo-Konsepti

Dhyan

Kiesitilo-Konsepti Dyhan lounge -konsepti yhdistää modernin suunnittelun perinteisiin itäisiin ideoihin ja sisäisen rauhan periaatteisiin yhdistämällä luontoon. Käyttämällä Lingam-muotoa inspiraationa ja Bodhi-puuta ja japanilaista puutarhaa perustana konseptin moduuleille, Dhyan (sanskritin kielellä meditoi) muuttaa itäfilosofiat monimuotoisiksi kokoonpanoiksi, jolloin käyttäjä voi valita polunsa zen / rentoutumiseen. Vesitilatila ympäröi käyttäjää vesiputouksella ja lampilla, kun taas puutarhatila ympäröi käyttäjää vihreys. Vakiotila sisältää säilytystilat alustana, joka toimii hyllynä.

Projektin nimi : Dhyan, Suunnittelijoiden nimi : Sasank Gopinathan, Asiakkaan nimi : Karimeen Inc..

Dhyan Kiesitilo-Konsepti

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.