Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kahvisarja

Riposo

Kahvisarja Palvelun suunnittelu oli inspiroinut kaksi 1900-luvun alkupuolen koulua, saksalainen Bauhaus ja venäläinen avantgarde. Tiukka suora geometria ja hyvin harkittu toiminnallisuus vastaa täysin noiden aikojen manifestien henkeä: "mikä on kätevää, on kaunista". Samanaikaisesti seuraten moderneja suuntauksia suunnittelija yhdistää projektissa kaksi vastakkaista materiaalia. Klassista valkoista maitoposliiniä täydentävät korkista tehdyt kirkkaat kannet. Suunnittelun toimivuutta tukevat yksinkertaiset, kätevät kahvat ja lomakkeen yleinen käytettävyys.

Projektin nimi : Riposo, Suunnittelijoiden nimi : Mikhail Chistiakov, Asiakkaan nimi : Altavolo.

Riposo Kahvisarja

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.