Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Light Portal

Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki Kevyt portaali on Yibin Highspeed Rail Cityn yleissuunnitelma. Elämäntapojen uudistaminen suosittelee kaiken ikäistä ympäri vuoden. Yibin Greenland Center -keskuksessa, joka on toiminut kesäkuusta 2019 lähtien, sijaitsee 160 metrin korkeat sekoitetut kaksoistornit, jotka yhdistävät arkkitehtuurin ja luonnon 1 km pitkälle maisemabulevardille. Yibinillä on ollut yli 4000 vuoden historia, ja se on kertynyt viisaudelle ja kulttuurille aivan kuten joen sedimentti merkitsi Yibinin kehitystä. Twin-tornit ovat kevyt portaali opastamaan vierailijoita sekä maamerkki asukkaiden kokoonpanoon.

Projektin nimi : Light Portal, Suunnittelijoiden nimi : QUAD studio, Asiakkaan nimi : QUAD studio.

Light Portal Kevyt Portaali Tuleva Rautatiekaupunki

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.