Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Aulatila

Liantan Shi

Aulatila Suuren veistosmuodon käyttäminen tilan muuttamiseksi ja visuaalisen fokuksen luomiseksi Tee ensin iso kaareva katto, jonka puukuvio on sisäänkäynnin korkeudella, ja muodosta pohja käyrän alaosaan. Sitten oikealla puolella akselipylväs on koristeltu ellipsiksi ja pintaa ympäröi kolme lootuksen terälehtiä. Visuaalisessa kokemuksessa se on kuin "orastava lootus", joka kantaa koko aulatilan.

Projektin nimi : Liantan Shi, Suunnittelijoiden nimi : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Asiakkaan nimi : B.P.S design.

Liantan Shi Aulatila

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.