Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taideinstallaatiosuunnittelu

Kasane no Irome - Piling up Colors

Taideinstallaatiosuunnittelu Japanilaisen tanssin asennussuunnitelma. Japanilaiset ovat keränneet värejä jo vanhasta ajasta ilmaistakseen pyhiä asioita. Myös paperin kasaamista neliömäisillä siluetteilla on käytetty pyhää syvyyttä kuvaavana asiana. Nakamura Kazunobu suunnitteli tilan, joka muuttaa ilmapiiriä vaihtamalla eri väreihin sellaisella neliömäisellä "kasaantuvalla" motiivilla. Tanssijoiden kohdalla ilmassa lentävät paneelit peittävät taivaan näyttämötilan yläpuolella ja kuvaavat tilan läpi kulkevaa valoa, jota ei voida nähdä ilman paneeleja.

Projektin nimi : Kasane no Irome - Piling up Colors, Suunnittelijoiden nimi : Nakamura Kazunobu, Asiakkaan nimi : EGIKU JAPANESE-DANCE PRODUCTS.

Kasane no Irome - Piling up Colors Taideinstallaatiosuunnittelu

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.